Partneri

partners-lets

DG100 Partneri

Macchina.io je proizvod Applied Informatics Software Engineering GmbH. Osnovana 2006, tim Applied Informatics-a ima više od decenije iskustva u IoT-u i softverima za uređaje na mreži. Pružaju usluge širokoj bazi korisnika kroz razne industrije, uključujući automobilsku, mašinsku, automatizaciju zgrada/kuća i informacione tehnologije. Dobro su poznati u C++ zajednici kao kompanija koja sponzoriše veoma korišćenu POCO C++ biblioteku, projekat otvorenog koda koji je započeo 2004 od strane Günter Obiltschnig, osnivača Applied Informatics-a.

IoT Partneri

ThingsBoard, Inc. je IT (IoT) kompanija poznata po najboljim IoT platformama u klasi. Ova softverska rešenja su osmišljena da pomognu razvijačima da smanje vreme potrebno za izlazak proizvoda na tržište i da reše uobičajene i posebne izazove za njihove pametne aplikacije. g.z prikupljanje podataka, obrada podataka, analiza, vizuelizacija, menadžment uređaja i korisnika itd. Glavni proizovdi su ThingsBoard Community edition (CE) and ThingsBoard Professional edition (PE) IoT platforme, ThingsBoard IoT Gateway, ThingsBoard Trendz Analytics.

IDM 50B Partneri

Kao deo Decode-ovog tradicionalnog umeća prilagođavanja proizvoda zahtevima kupca, novi FSK modem, koji radi preko radio ili dalekovodskih mreža (PLCC) proizveden je za Indoneziju i njena bliska tržišta. Azija i njen energetski sektor u razvoju, u Indiji, Iranu, Indoneziji, stvorili su i izvozne poslove kojima su uspostavili Decode-ovu poziciju na još nekoliko tržišta. U isto vreme uspostavljena su partnerstva sa liderima (sistem integratorima) koji pružaju kompletan know-how, traning, instalaciju i tehničku podršku.

ABB India Ltd.
Siemens India Ltd.
Schneider Electric Infrastructure Ltd. (India)
DONGFANG Electronics India Ltd.
GE T&D India Ltd.
ZIV Automation India Private Ltd.
Chemtrols Industries Pvt. Ltd. (India)
Synergy Systems and Solutions (India)
SCOPE T&M Pvt. Ltd. (India)
Punjab Communications Ltd. (India)
Iran Control & Communication Systems Supply Co. (ICS - Iran)
MB Control (India)
Danish Pvt. Ltd. (India)
Integra Teknik Asia, PT. (Indonesia)
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop