O nama

O nama

DECODE d.o.o je privatna kompanija osnovana 1991. godine. Od samog početka naš fokus je na stvaranju,  proizvodnji i inženjeringu industrijskih komunikacionih i telemetrijskih uređaja.

Misija

Naša misija je da kupcima pružimo konstantan razvoj i poboljšanje rešenja za modernu industrijsku komunikaicju i telemetrijske sisteme u žičnim, radio i mobilnim telemetrijskim primenama.

Nastojimo ostvarenju naše misije tako što razvijamo i pružamo kompletna hardverska i softverska rešenja bazirana na najmodernijem razvoju u elektronici i telekomunikacijama.

Težimo savršenstvu u svemu što radimo.

Vizija

Naša vizija je da budemo svetski prepoznata kompanija na poljima nadgledanja i i kontrole, ostvariva strategija rasta i isticanje vrednosti:

Timski rad, naša snaga je u našim zaposlenima. Uz pomoć snažnog inženjerskog tima sa širokom tehničkom pozadinom, postigli smo jedinstvenu kombinaciju sposobnosti.

Izuzetna usluga, suočavanje sa obavezama, prihvatanje odgovornosti za sve odluke i akcije, zasnovane na visokim standardima naših kupaca. 

Inovacija, kontinuirana unapređenja naših proizvoda i rešenja, rad sa svatskim tehnološkim partnerima istraživanje modernih tehnologija sa krajnjim ciljem da se pruži jedinstvena i jasna vrednost proizvoda našim kupcima.

Naši Sertifikati

Decode primenjuje menadžment sistem kao pokretač stalnog poboljšanja. Naš sertifikovani sistem podržava poslovne poduhvare kompanije, obezbeđujući da proizvodi i usluge ispune i prevaziđu potrebe i očekivanja, kako Decode-a tako i naših kupaca. Posedujemo sledeće sertifikate: ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 and OHSAS 18001:2007.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop