KOMUNIKACIJA UVEK I SVUDA

Komunikacija je jedna od najvažnijih stvari koje su vam potrebne za uspešan projekat.

Decode M-Bus rešenja za merenje obezbeđuju napredne i precizne načine za prikupljanje i skladištenje informacija sa inteligentnih brojila električne energije, vode, gasa, toplote i energije za hlađenje. Asortiman rešenja sastoji se od napredne opreme za povezivanje i umrežavanje M-Bus i M-Bus Master PC softvera.                                           

Decode IoT proizvodi, gateway-i, pristupne tačke – hub-ovi i senzori, porodice su proizvoda visokih performansi, industrijske klase za raznovrsne zadatke u oblasti IoT povezivanja, industrijskog IoT-a, M2M komunikacije, automatskog očitavanja brojila (AMR), automatizacije, kontrole, merenja i praćenja.                                      

Decode daljinska rešenja za telemetriju, bazirana na GSM i bežičnoj radio komunikaciji u nelicenciranom opsegu, imaju široku primenu u industrijskim aplikacijama – od distribucije električne energije do vetrogeneratora, od pametne poljoprivrede do rudnika uglja, od meteo stanica do crpnih stanica, od nadgledanja mašina u realnom vremenu do sistema za prismotru.

Modemi su dizajnirani za upotrebu u SCADA sistemima koji se uglavnom zasnivaju na komunikacionim mrežama energetskih preduzeća. U zavisnosti od standarda modulacije može komunicirati preko specijalizovanih, privatnih ili iznajmljenih vodova, radio veza i električnih vodova (PLC). Dostupan je kao desktop modem ili u dve različite varijante standardnog reka od 19 inča.    

Decode-ov asortiman industrijskih asinhronih serijskih pretvarača i repetitora je idealan za aplikacije koje povezuju HMI, PLC, SCADA, merače protoka, CNC mašine i čitače identifikacionih kartica. Bez obzira da li želite da konvertujete između Etherneta, RS-232, RS-485, RS-422 ili USB-a, oni nude najviši kvalitet razvijen posebno za industrijsku upotrebu.

Kondicioneri signala, procesni predajnici i izolatori pomažu u povezivanju signala i senzora iz stvarnog sveta sa kontrolerima, RTU-ovima i drugim instrumentima u industrijskom okruženju. Oni obezbeđuju robustan analogni linearni signal kao što je 4 do 20mA ili obavljaju digitalno povezivanje sa RS-485 standardnim Modbus protokolom.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop