Politika privatnosti

Politika privatnosti

Vaša privatnost nam je važna. Ova izjava o privatnosti objašnjava koji lični podaci Decode d.o.o. (u daljem tekstu „Decode“) prikuplja od vas, kroz naše interakcije sa vama i kroz naše proizvode, i kako koristimo te podatke.

Decode neće prikupljati nikakve lične podatke o vama (npr. vaše ime, adresu, broj telefona ili e-mail), osim kada je to neophodno u redovnom toku poslovanja, uz vašu saglasnost ili u skladu sa zakonom. Podaci koji nisu direktno usmereni na naše poslovanje neće se prikupljati.

LIČNI PODACI KOJE SAKUPLJAMO

Lične podatke koje ste nam dostavili možemo koristiti da bismo:

 • obradimo vašu porudžbinu
 • odgovorimo na vaše upite
 • šaljemo vam sva ažuriranja vezana za proizvod, kao što su obaveštenja o promeni proizvoda (PCN) ili obaveštenja o kraju životnog veka (EOL)
 • da nam pomognu da poboljšamo sadržaj i funkcionalnost web stranice kako bismo bolje razumeli naše klijente i tržišta
 • da vam pružimo određene informacije ili ponude putem naše web stranice ili drugih kanala komunikacije, i
 • da se pridržavamo važećih zakona

KAKO DELIMO LIČNE PODATKE KOJE SAKUPIMO

Decode smatra da su vaše informacije vitalni deo našeg odnosa sa vama. Davanjem saglasnosti da Decode obrađuje vaše lične podatke, pristajete na njihov potencijalni prenos i skladištenje kod drugih Decode-ovih filijala i trećih izvođača kao što su distributeri ili dobavljači usluga koji su direktno povezani sa Decode-ovim poslovanjem. Decode neće prodati vaše lične podatke neovlašćenim trećim licima ni pod kojim okolnostima. U vezi sa bilo kojim prenosom ličnih podataka, mi ćemo preduzeti sve potrebne korake da osiguramo da se vaši podaci tretiraju bezbedno i u skladu sa važećim zakonima i propisima o privatnosti podataka. Vaši lični podaci će se čuvati onoliko dugo koliko je potrebno da bismo bili u skladu sa važećim zakonima, u skladu sa uslovima ugovora koje imamo sa vama i u skladu sa našim legitimnim poslovnim interesima.

DECA

Ovaj sajt nije namenjen deci i većina usluga koje se ovde nude namenjene su pojedincima koji imaju 18 godina ili više. Prepoznajemo potrebu da se obezbedi dodatna zaštita privatnosti za decu koja koriste internet.

KAKO DECODE SNIMA IP ADRESE NA WEBSITE-U

Kada pristupite našoj veb stranici, vaši komunikacioni podaci (npr. IP adresa) se tehnički generišu i mogu se smatrati ličnIM podacima. Prikupljanje, obrada i korišćenje vaših komunikacionih podataka će se obaviti i vršiće se u skladu sa važećim zakonima.

KAKO DECODE ČUVA NELIČNE PODATKE NA WEBSITE-U

Kada pristupite našoj web stranici, možemo automatski da prikupljamo nelične podatke (npr. tip pretraživača i operativni sistem koji koristite, ime domena, broj i trajanje poseta, pregledane stranice itd.) Možemo da koristimo ove podatke sa našim trećim licima da bismo prati funkcionalnost i atraktivnost naše web stranice kako bi nam pomogli da poboljšamo usluge i sadržaj. Ako ne želite da prikupljamo vaše nelične podatke, prilagodite podešavanja kolačića. Imajte na umu, međutim, da ako to uradite možda nećete moći da koristite punu funkcionalnost ove web stranice.

ANALIZA WEB-A

Decode može da koristi analitičke alate (npr. Google analitiku) da bi analizirao prikupljene podatke koji nisu lični. Ne kreiraju se lični korisnički profili, prikupljaju se samo anonimne merene vrednosti. Sa web analitikom želimo da poboljšamo kvalitet naše web stranice i njenog sadržaja. Web analizu može tehnički sprečiti korisnik web stranica deaktiviranjem JavaScripta i kolačića u svom pretraživaču.

KOLAČIĆI

Kada pregledate našu Web stranicu, možemo da uskladištimo neke podatke na vašem računaru u obliku „kolačića“ da bismo automatski prepoznali vaš računar sledeći put kada ga posetite. Kolačići nam mogu pomoći na mnogo načina, a posebno nam omogućavaju da prilagodimo web lokaciju tako da bolje odgovara vašim interesovanjima i potrebama. Kolačići se čuvaju na računaru korisnika i odatle se prenose na našu web stranicu. Korisnici mogu onemogućiti ili ograničiti prenos kolačića promenom podešavanja svog internet pretraživača. Već sačuvani kolačići se mogu izbrisati u bilo kom trenutku. Ako su kolačići onemogućeni za našu web stranicu, možda neće biti moguće u potpunosti koristiti sve funkcije naše web stranice.

BEZBEDNOST

Decode koristi tehničke i organizacione mere bezbednosti kako bi zaštitio lične podatke korisnika od slučajne ili namerne manipulacije, gubitka, uništenja ili pristupa od strane neovlašćenih lica u skladu sa važećim zakonom. Naše mere bezbednosti se kontinuirano unapređuju u skladu sa tehnološkim razvojem.

VAŠA PITANJA I KOMENTARI

Decode će odgovoriti na razumne zahteve da pregleda vaše lične podatke i da ispravi ili izmeni sve greške. Vaši podaci mogu biti izbrisani na vaš zahtev samo ako je to zakonom moguće.

Slobodno nas kontaktirajte ako imate bilo kakvih pitanja u vezi sa Decode-ovom Politikom privatnosti putem kontakt obrasca na našoj web stranici ili koristite kontakt informacije iz podnožja.

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop