Distributeri

Distributeri

Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.

Transfer Multisort Elektronik je jedan od najvećih svetskih distributera u oblasti elektronskih, elektromehaničkih, industrijskih komponenti kao i opreme za radna mesta. Kompanija ima više od 800 zaposlenih u svom sedištu u Poljskoj i podružnicama u drugim zemljama. TME snabdeva nekoliko desetina hiljada kompanija u 140 zemalja i šalje 5000 paketa dnevno. Među 250.000 proizvoda u njihovoj ponudi naći ćete robu koju proizvodi većina poznatih proizvođača elektronskih komponenti.

Dizzy Enterprises - Južna Afrika

Dizzy Enterprises distribuira i proizvodi elektronske proizvode bazirane na mikrokontrolerima, a takođe pruža usluge kao što su razvoj i obuka u oblasti elektronike i IT projekata. Njihov cilj je da pruže najbolju moguću uslugu korisnicima, kako sa savetima pre prodaje, tako i sa podrškom nakon prodaje. Kako ne rade samo distribuciju elektronike, već i dizajniraju i razvijaju sopstvene proizvode, u mogućnosti su da pruže odličan nivo tehničke usluge i podrške svojim klijentima.

Integra Teknik ASIA, PT.

Za naše aktivnosti u sektoru električne energije i distribucije udružili smo se sa kompanijom INTEGRA TEKNIK ASIA, PT. oni su naš distributer u Aziji već dugi niz godina. Imajući ogromnu stručnost u poslovima sa SCADA-om i automatizacijom, otvorili su brojne mogućnosti za naše DECODE proizvode. Njihove usluge sa dodatnom vrednošću obuhvataju široku tehničku podršku, ponude prema projektnim podacima, instalaciju i podešavanje kao i prilagođavanje zahtevima projekata na najbolji način. Što se tiče rešenja za podstanice, DECODE-ov originalni PLCC modem i drugi proizvodi se mogu naručiti od INTEGRA TEKNIK ASIA, PT.

Iotech - Italija

IOTECH-ITALIA je vertikalni distributer fokusiran na industrijsku komunikaciju, rešenja za M2M, IIOT i aplikacije za industriju 4.0. Nude proizvode, rešenja i konsultacije za tržišta industrijske i građevinske automatizacije.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop