Tutorijali

Tutorijali

Ovaj tutorijal će vam detaljno pokazati kako da podesite i integrišete DL28 na ThingsBoard IoT platformu. Ovim Decode obeležava početak saradnje sa ThingsBoard-om kao njihov Silver Partner. MQTT (protokol kratkih poruka) je baziran na „publish/subscribe“ (objavi/pretplati se) principu razmene poruka između klijenata preko brokera. Udaljeni klijenti su povezani na

Šta je M-Bus? M-Bus (Meter-Bus) je protokol koji se koristi za daljinsko očitavanja potrošnje gasa, vode, grejanja i struje ili bilo kojeg drugog tipa potrošačkih merila. Takođe podržava različite tipove senzora i aktuatora. Ovo je veoma optimizovan protokol za prenos podataka o potrošnji energije, s obzirom da se komunikacija obavlja preko samo dve žice.

Decode daljinska rešenja za telemetriju, bazirana na GSM i bežičnoj radio komunikaciji u nelicenciranom opsegu, imaju široku primenu u industrijskim aplikacijama – od distribucije električne energije do vetrogeneratora, od pametne poljoprivrede do rudnika uglja, od meteo stanica do crpnih stanica, od nadgledanja mašina u realnom vremenu do sistema za prismotru.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop